Naast de sponsorschappen en projecten, zijn er nog meer manieren om de overlevenden van seksueel geweld tijdens de genocide tegen de Tutsi te steunen.

  • Steun met een eenmalige of periodieke donatie.
  • Koop de boeken ‘De mannen die mij hebben vermoord’ en/of het vervolg ‘And I live on’ en/of ‘Voor wie niet in wonderen gelooft’. Een deel van de opbrengsten gaat terug naar de overlevenden. De boeken zijn beschikbaar als E-pub of als hard copy boek.
  • Koop de koffie van het Bèkske: Rwandan Empowerment Coffee; heerlijke en eerlijke specialty coffee verbouwd door Rwandese genocide overlevenden. Door het drinken van hun (h)eerlijke koffie steun je de vrouwen! Win-win.
  • Nodig ons uit bij jouw organisatie, school, Rotary club, Lion’s club, Soroptimist club, kerk, enzovoorts. Wij geven een presentatie over het werk dat wij doen en verkopen producten die zijn gemaakt door de overlevenden. Op deze manier dragen wij bij aan bewustwording rondom thema’s als seksueel geweld in conflict en de impact hiervan op individuen en de maatschappij.
  • Organiseer een foto-expositie met daarin de overlevenden centraal. Wij hebben hiervoor de materialen liggen.
  • Wees actief betrokken bij het werk van Stichting Mukomeze als vrijwilliger door middel van het werven van fondsen, het verspreiden van de doelstellingen van Mukomeze of het aanbieden van uw kwaliteiten aan Solace Ministries of Mukomeze (zoals ICT, vertalingen, medische apparatuur voor de gezondheidskliniek van Solace Ministries, enzovoorts).
  • Neem Stichting Mukomeze op in jouw nalatenschap. Door Mukomeze op te nemen in je testament draag je bij aan de empowerment van vrouwen en mannen en aan de vergroting van hun zelfredzaamheid en waardigheid voor nu en de volgende generaties. Lees hier meer over deze mogelijkheid.

 

Mukomeze is in het bezit van een geldige ANBI-beschikking. Het is dus mogelijk dat door jou gedane schenkingen aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Dit kan eventueel met een overeenkomst periodieke gift.

Doneer nu

Doneer vandaag nog en help de vrouwen en mannen van Rwanda. Steun ze met een maandelijkse of eenmalige donatie. Kijk hier voor meer informatie over doneren aan Mukomeze.

Het laatste nieuws