VRIENDEN VAN MUKOMEZE

The alternative family abroad 

ABABIRI BARUTA UMWE

Twee kunnen meer dan één

 

Stichting Mukomeze wil meer mensen bereiken en betrekken bij het ondersteunen van vrouwen en mannen in Rwanda die in 1994 tijdens de genocide tegen de Tutsi’s seksueel geweld is aangedaan en hier tot op de dag van vandaag de pijn en nadelige lichamelijke, psychische en sociaal-economische gevolgen van dragen.

Naast de vele manieren die er al zijn waarop u als individu Mukomeze kunt ondersteunen, is er nu ook de mogelijkheid om Vriend van Mukomeze te worden. En omdat vriendschap wederkerig is betekent ‘vriend worden’ niet alleen dat wij u een donatie vragen. Wij willen u meenemen in het werk dat wij en onze partnerorganisatie Solace Ministries doen. U wordt regelmatig, middels een nieuwsbrief, op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de mensen en gemeenschappen die wij steunen. Daarnaast zal er jaarlijks een online bijeenkomst zijn met Mama Lambert, hoofd counseling van Solace Ministries, en/of Jean Gakwandi, directeur van Solace Ministries. Tenslotte, hebben we voor u nog een jaarlijks presentje: bijvoorbeeld (h)eerlijke specialty koffie uit Rwanda, verbouwd door Rwandese vrouwen die wij als Mukomeze steunen, en/of een boek met daarin de verhalen van de krachtige vrouwen waarmee wij samenwerken, zoals Mama Lambert (zie onderaan de pagina voor meer informatie).

Ook bedrijven nodigen wij uit om Vriend van Mukomeze te worden. Dit kan eenmalig of jaarlijks. Wilt u op jaarbasis een bedrag groter dan €1000 doneren dan gaan wij desgewenst graag met u in gesprek om samen te kijken in welke vorm wij ons werk en gedachtengoed met u kunnen delen. Tevens kunnen wij, indien u dit wilt, uw (bedrijfs)naam of logo op onze website plaatsen.

De opbrengst van uw donaties zullen wij, anders dan bij de sponsorschappen en projecten, inzetten om, zeker ook in deze Covid-19periode, niet voorziene kosten of kosten die niet onder de projecten of sponsorschappen vallen, te kunnen betalen.

Hierbij kunt u denken aan een dak van een huis dat instort, een koe die onverwacht sterft, vervoerskosten van bijvoorbeeld medische apparatuur die vanuit Nederland naar Rwanda gaat, sponsorschappen die gestopt worden en opgevangen moeten worden, et cetera. Daarnaast draagt Mukomeze al vele jaren €600 per kwartaal bij aan personeelskosten bij Solace Ministries.

Wij begroeten u heel graag als Vriend van Mukomeze.

U kunt het machtigingsformulier Vriend van Mukomeze hier downloaden, invullen en naar ons toesturen (per post of per e-mail). Of u kunt via onze donatie pagina een maandelijkse of jaarlijkse donatie instellen (via credit kaart); zet in dat geval in het ‘bericht’ vak dat het gaat om ‘Vriend van Mukomeze’.

 

Ababiri Baruta UmweTwee kunnen meer dan een

 

Vriendschap Maandelijks Jaarlijks Vriendschapsgift (jaarlijks)
Vriend 5 euro 50 euro Jaarlijkse online meeting met Mama Lambert en/of Jean Gakwandi
Vriend + 10 euro 100 euro Meeting + 250g Bèkske (h)eerlijke Rwandese koffie
Vriend ++ 25 euro 250 euro Meeting + 750g Bèkske (h)eerlijke Rwandese koffie
Vriend +++

 

50 euro 500 euro Meeting + Boek (epub of hard copy) van Mama Lambert, Boek ‘And I Live On’ of 1 kg Bèkske (h)eerlijke Rwandese koffie
Bedrijfsvriend 1000 euro Online meeting met Mama Lambert en/of Jean Gakwandi + lezing binnen uw bedrijf over werk van Mukomeze of een daaraan gerelateerd onderwerp + logo plaatsing
Bedrijfsvriend + Meer dan 1000 euro Idem/In overleg

 

ONZE BEDRIJFSVRIENDEN:

 

 

 

 

 

—————————————————————————————————————————————————–